Kundecases

tgf screenshot 400Tølløse Gymnastikforening ønskede sig en ny hjemmeside til erstatning af den gamle, som havde nogle år på bagen og manglede moderne faciliteter. Opgaven lød på at friske siden op til et moderne design med mulighed for at indsætte billeder og video. Det skulle være en side, som medlemmerne har lyst til at besøge ind imellem, og som de kan bruge aktivt. Ligeledes skulle bestyrelsen have mulighed for at kommunikere med medlemmerne via hjemmesiden. Det var et krav, at medlemssystemets funktioner skulle integreres i enkelte sider.

 

Resultatet er blevet en billedrig, men samtidig let hjemmeside, med undersider til hvert enkelt hold, som har egne nyhedsopdateringer, begivenheder i kalender mv. Der er endvidere etableret en udvidet kontaktside med mulighed for at kontakte de enkelte instruktører.

Lokal Web står med dedikeret webmaster via en serviceaftale for vedligehold og opdatering af hele sitet. Efter idriftsættelse er der endvidere etableret en Facebook-side, som kan vedligeholdes af Webmaster og bestyrelse, når der er nyheder og information, som skal ud til medlemmerne hurtigt. Facebooksiden er ligeledes integreret i hjemmesiden, hvilket gør det nemmere at generere likes samt udvider rækkevidden af FB-posterne.

Formand Lene Skovbjerg siger om samarbejdet:

"Vi har fået lavet vores hjemmeside helt fra bunden af Lokal Web, udelukkende en positiv oplevelse. Vi har oplevet flexibilitet, service i høj kvalitet og en meget stor viden omkring, hvordan en god hjemmeside skal opbygges. Lokal Web har formået at sætte sig ind i vores behov, og yderligere udbygget den med en integration til FB.

Vi har valgt at tegne en serviceaftalen med Lokal Web, for at kunne koncentrere os om idrætsaktiviteterne. Det har vi ikke fortrudt, vi oplever hurtig responstid og professionel tilgang, uanset opgavens størrelse. Vi kan derfor varmt anbefale at benytte Lokal Web.

Lene Skovbjerg / Tølløse Gymnastikforening"

Bestil opringning

Ring mig op

S5 Box