Kundecases

Kennel Adderley forsideKennel Adderley skulle have en ny hjemmeside. Den gamle hjemmeside var gået tabt med webhotellet, inklusive en række artikler og billeder med høj informations- som affektionsværdi. Opgaven gik derfor ud på at etablere en ny hjemmeside med et nyt design samt genskabe så meget af indholdet som muligt fra den gamle side.

Første del af opgaven bestod i at sætte sig god ind i emnet Kenneldrift og Mastiff hunde, næste del at genskabe så meget af det gamle materiale som muligt.

Derefter kom valg af webdesign og design af nyt logo. Det skulle være et design og en struktur, som understøtter behovet for at kunne præsentere hver enkelt hund med egen profil og egne billeder. Hjemmesiden er bygget på Joomla, den er søgemaskineoptimeret til relevante søgeord og er tilpasset til også at kunne vises pænt på mobile platforme.

Her er hvad Pernille fra Kennel Adderley siger om samarbejdet: "Jeg har fået/får positive tilkendegivelser på min nye hjemmeside. For Søren, jeg er rigtig glad for. Tak for den og for samarbejdet. Du er kompetent, og så har du været meget lydhør og sat dig ind i emnet og er rigtig god til at komme med ideer/forslag. Stor ros til dig."

Vi følger nu siden nøje i forhold til søgemaskineplaceringer og klæder løbende kennelejeren på til at kunne vedligeholde det hele selv.

Bestil opringning

Ring mig op

S5 Box