Kundecases

norsk skovkatVores Norske Skovkatte er et fritids-/hobby site til en familie, som gerne vil dele oplevelser og erfaringer vedrørende norske skovkatte.

Kennel Adderley forsideKennel Adderley skulle have en ny hjemmeside. Den gamle hjemmeside var gået tabt med webhotellet, inklusive en række artikler og billeder med høj informations- som affektionsværdi. Opgaven gik derfor ud på at etablere en ny hjemmeside med et nyt design samt genskabe så meget af indholdet som muligt fra den gamle side.

Tølløse Pizza HouseTølløse Pizza House er et pizza- og grillhus og havde ikke i forvejen en hjemmeside. Opgaven lød derfor på at udarbejde en enkel lokal hjemmeside, som kan fungere som både visitkort og menukort.

fest site 300x200Da det blev besluttet at afholde et Halbal i Tølløse som led i en fundraising kampagne, blev Lokal Web inviteret med til at bidrage med digitale aktiviteter omkring arrangementet, primært med henblik på at sælge billetterne.

Modefrisøren TølløseModefrisørens oplæg til hjemmeside opgave lød på en helt ny hjemmeside med nyt, frisk og let design. Herudover skulle bookingsystemet integreres i siden, så kunder kan booke online. Vi konstaterede også sammen, at hjemmesiden slet ikke kunne findes, når man søgte på Google - uanset hvor detaljeret man søgte.

tgf screenshot 400Tølløse Gymnastikforening ønskede sig en ny hjemmeside til erstatning af den gamle, som havde nogle år på bagen og manglede moderne faciliteter. Opgaven lød på at friske siden op til et moderne design med mulighed for at indsætte billeder og video. Det skulle være en side, som medlemmerne har lyst til at besøge ind imellem, og som de kan bruge aktivt. Ligeledes skulle bestyrelsen have mulighed for at kommunikere med medlemmerne via hjemmesiden. Det var et krav, at medlemssystemets funktioner skulle integreres i enkelte sider.

bernholm sundhedBernholm-sundhed.dk er hjemsted for kostvejleder Joan Bernholm i Frederikssund. Opgaven lød på at lave en ny hjemmeside med et pænere design end den eksisterende samt en, som også kan ses på mobile enheder. Vi udvidede formålet til også at omfatte, at hjemmesiden skal kunne findes i søgemaskinerne, så den hjælper til med at skaffe flere kunder til forretningen.

Bestil opringning

Ring mig op

S5 Box